TÜM ÜRÜNLERDE GEÇERLİ PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT FIRSATI - GDX MARKALI TÜM ÜRÜNLERDE HAVALE İLE ALIMLARDA %10 İNDİRİM - GDX MARKALI TÜM IŞIKLARDA 5 YIL GARANTİ - 1.000 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO - HER SİPARİŞİN %1'İ KADAR PARA PUAN KAZAN

Makyaj Işıkları Nasıl Olmalı?

Makyaj Işıkları Nasıl Olmalı?

İster makyaj sanatçısı olun ister makyaj tutkunu olun, aydınlatma her şeydir! Hassas uygulamadan kozmetiklerinizin harmanlanmasına kadar makyaj ışıklarınız yaratıcı süreciniz için çok önemlidir. Camera Ready Cosmetics'de makyaj sanatçılarımız, profesyonel kalitede makyaj ışıklarının zanaatınız için ne kadar hayati önem taşıdığını biliyor. Taşınabilir aydınlatma kitlerinden aksesuarlara kadar, yaratıcı ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir dizi seçenek sunuyoruz.

Profesyonel kalitede Ilios Lighting Beauty Ring ile makyaj uygulamanızı yepyeni bir seviyeye taşıyın. Makyaj sanatçıları gibi ünlülerin övdüğü hepsi bir arada makyaj ışığını deneyimleyin! Makyaj sanatçıları, beş karartma seviyesi seçeneği ve üç renk moduyla endüstriyel aydınlatmayı evinizin konforuna getiriyor.

Selfie'ler, makaralar veya müşteri projeleri ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir makyaj ışık sistemi mi arıyorsunuz? GDX Ring Light'ı, her makyaj sanatçısı veya meraklısı için taşınabilirlik, çok yönlülük ve güvenilirlik sunar. Endüstri sanatçılarının güvendiği sistem, gün ışığı dengeli, ayarlanabilir bir LED aydınlatma paneli sunarak renk doğruluğunu ve ayrıntıyı garantilemek için güzel, eşit bir aydınlatma yaratır.

Kendinize veya birine makyaj uygularken ışık nasıl olmalı? Her makyajın ışığı farklılık gösterir mi?

Her makyajın ışığı farklılık göstermektedir. Örneğin tiyatro, opera, konser tarzı sahneye çıkan bir sanatçının yaptığı makyaj, fotoğraf çekimi yapılan bir modelin makyajı, günlük dışarı çıkan birinin makjayı, gece dışarı çıkan bir kişinin makyajı ve kameranın önünde olan birisinin makyajı farklıdır.

Sahneye çıkan bir sanatçı daha yoğun ışık altında kalacağı için belirgin bir makyaj yapmalıdır. Çok yoğun ışık makyajı emer ve göstermez. Kamerada ise durum tam tersidir. Kamera her şeyi tam olarak görür. Yanlış ışık ve makyaj kişiyi bambaşka yapabilir. Makyajın gün ışığına yakın ışıkta ve homojen led altında yapılması gerekir.

Makyajın en doğru ışığı güneş ışığına yakın gün ışığıdır. Makyaj uygulamak için en iyi aydınlatma, doğru yoğunluğa, renge ve yöne sahiptir. 1000-1400 lümen yoğunluk, doğal gün ışığını taklit eden 4800-5000 kelvin renk sıcaklığı ve gölgeleri azaltmak için yanlardan aydınlatma önerilir.

Işık armatürlerinin türlerine ve özelliklerine dalmadan önce, iyi bir makyaj aydınlatmasının ne olduğunu gözden geçirelim. Elbette yüzünüzü görebilmek için yeterli aydınlatmaya ihtiyacınız var, ancak birkaç faktör daha var. Bunlar: yoğunluk, renk ve yön.

Tüm karmaşıklardan kaçınmak ve makyaj için en iyi aydınlatmayı elde etmek için Özel Make Up Kitlerimizi deneyin!

Yoğunluk

Tiyatro soyunma odaları, genellikle yüksek voltajllı tungsten lambalar olan sahne ışıklarının parlaklığını taklit edecek şekilde tasarlanmıştır. Ancak bu ışıklar çok fazla ısı üretir. Makjay masasında normal akkor ampüller varsa çok fazla terleyebilir ve gözlerinizi kısabilirsiniz; bu makyajı mükemmel bir şekilde uygulamak için ideal değildir.

Aşırı parlak bir ortamda makyaj yaparsanız muhtemelen allığınızı, rujunuzu ve göz renginizi çok yoğun hale getirirsiniz.

 

 

 

 

Yorumlar (0)

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

Yorum Ekle

Eposta adresinizi kullanıcılar tarafından görüntülenmez
Yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanmaktadır

Etiket Bulutu

fotoğrafçılık ışık softbox paraflaş setleri paraflaş nedir? paraflaş portre fotoğrafçılığı paraflaş nedir sabah ve öğleden sonra ışığı sıcak atmosfer yaratır sert ışığı yumuşatır opak pozlama nasıl fotoğraf çekilir make up light madde madde fotoğraf çekimi led video light softbox led sürekli ışıklar make up light set makyaj seti model fotoğrafçılık mini softbox light mini softbox makyaj setleri smd led softbox ampul tekstil fotoğrafı nasıl çekilir? tekstil foto çekim tekstil çekim seti taşınabilir paraflaş tepe flaşı için softbox ürün yumuşatma yumuşak yeni çekim yöntemlerinin anahtarıdır yansıtıcı stüdyo sonuçlar softbox instagram softbox grid softbox flash softbox ayağı softbox ışık softbox ışık seti softbox studio softbox nedir softbox mini led ışıklar ışık yönü farklı ruh halleri ve duygular yaratabilir farklı atmosferler oluşturabilir estetik en ucuz softbox farklılık flash fotoğrafların genel görünümünü etkiler fotograf çekimi fotoğraf fotodiox softbox elinchrom softbox efektler aydınlatma türleri aydınlatma akülü paraflaş ada600 cob led teknolojisi dağılım doğru açı doğal difüzör deneme ve yanılma gdx light gdx paraflaş görüntülerin oluşmasında temel rol oynar gölgelerin doldurulmasına yardımcı olabilir gölgeler godoxsk400 halı çekim seti hensel softbox ad600pro ışığı yakalamakla ilgilidir impact softbox homojen godoxad600pro godox xnano godox led softbox godox kablosuz tetikleyici godox dokunmatik tetikleyici godox ad600 godox paraflaş godox softbox godox trigger godox tetikleyici godox softbox kurulumu iyi aydınlatılmış fotoğraflar için önemlidir.reflektörler
Whatsapp Sipariş